Crazy Sexy Cool Halloween Festival

27 oktober 2018

Dance, Dancefestival, Festivals

Verzamel al je moed en kom naar het Zuiderpark waar beats en freaks je spookachtige tenten inlokken.

Voor dit festival komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op de tweede editie van dit outdoor Halloween festival! Het belooft weer een angstaanjagend feestje te worden.

Wat kun je verwachten?
Verzamel ál je moed en je wordt beloond met spooky entertainment, freaky decoratie en gruwelijke horror! Met een Crazy Mainstage, een bloederige Sexy Area en de Cool Urban area wordt het Zuiderpark omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie.

Line-up
Benieuwd naar de line-up? Vorig jaar stonden onder anderen Dyna, Jonna Fraser, Leroy Styles, Paul Elstak, Ricky Breaker, Rolf Sanchez en The Partysquad op het podium. Wie er dit jaar komen optreden is nog niet bekend.

Share

Zuiderpark

Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het grootste park van Nederland een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Specifieke openingstijden

  • 27 oktober 2018

Meer in Zuiderpark

t/m 05 augustus 2018
Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival

De Nederlandse urban-, house- en technoscene komen 4 augustus samen in het Rotterdamse Zuiderpark op het Crazy Sexy Cool Festival. Het thema dit jaar is World of Pleasure.

Dance, Dancefestival, Festivals
t/m 16 september 2018
Baroeg Open Air

Baroeg Open Air

Gratis muziekfestival met een brede underground programmering en ontspannen sfeer.

Highlights, Muziekfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie