Crazy Sexy Cool Halloween Festival

27 oktober 2018

Dance, Dancefestival, Festivals

Verzamel al je moed en kom naar het Zuiderpark waar beats en freaks je spookachtige tenten inlokken.

Voor dit festival komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op de tweede editie van dit outdoor Halloween festival! Het belooft weer een angstaanjagend feestje te worden.

Wat kun je verwachten?
Verzamel ál je moed en je wordt beloond met spooky entertainment, freaky decoratie en gruwelijke horror! Met een Crazy Mainstage, een bloederige Sexy Area en de Cool Urban area wordt het Zuiderpark omgetoverd tot jouw grootste nachtmerrie.

Line-up
Benieuwd naar de line-up? Vorig jaar stonden onder anderen Dyna, Jonna Fraser, Leroy Styles, Paul Elstak, Ricky Breaker, Rolf Sanchez en The Partysquad op het podium. Wie er dit jaar komen optreden is nog niet bekend.

Share

Zuiderpark

Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het grootste park van Nederland een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Meer in Zuiderpark

t/m 11 november 2018
Horror Experience Rotterdam

Horror Experience Rotterdam

Voor de ├ęchte Halloween liefhebbers en horror freaks die nergens voor terugdeinzen.

Musical / Show, Theaterfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie