Closer to Jazz Sessions

t/m 19 juni 2019

Jazz / Wereld

Ben je muzikant of gewoon jazzliefhebber en doe je niets liever dan jammen met de jazzhelden van nu? Tijdens deze wekelijkse serie concert- en jamsessie avonden krijg je de kans de (inter)nationale jazztop in actie te zien. Kom luisteren naar een optreden en breng na de opening je muzikale talenten ten gehore. Na een openingsconcert start namelijk de jamsessie en heeft iedereen kans om samen met de jazzhelden van nu het podium te delen. Iedere woensdag om 20.30 uur, met iedere keer een andere line-up. Check hiervoor vooraf de website van het evenement.

Het concept
Closer to Jazz Sessions is een platform voor publiek, musici en jong talent om met elkaar in contact te komen, te spelen en ideeën uit te wisselen. Herleef de glorietijden van de jazzmuziek op een unieke locatie, met een heuse vleugel. Let’s swing!

Share

Stadsbrasserie Rotterdam

Het restaurant is gevestigd in het concert- en congresgebouw de Doelen. Met een koffiebar, restaurant en wijnbar onder één dak beslaat het de halve lengte van het Schouwburgplein. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staan de deuren open voor eenieder die wilt lunchen, dineren of gewoon ‘ff een bakkie’ wilt doen.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 19 juni 2019, 20:30-23:59

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie