CHIO Rotterdam

21, 22, 23, 24 juni

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 70 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsport evenement van Rotterdam. Van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni 2018 vindt het CHIO Rotterdam plaats op de vertrouwde en sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.

Sportieve hoogtepunten zijn de Longines FEI Nations Cup™ Jumping of the Netherlands, de FEI Nations Cup dressuur, de Longines Grand Prix (springen) en natuurlijk de InterChem Grand Prix Kür op Muziek (dressuur). Behalve topsport is er ook aandacht voor de aangepaste sport en krijgt jong en regionaal talent een podium. De tijdwaarneming en data handling van al onze rubrieken is in goede handen van onze Official Time keeper Longines.

Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, staat het CHIO Rotterdam bekend om haar aantrekkelijke programma met hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal jeugdprogramma met als thema Amerika, het Indofin Kinderdorp met activiteiten en optredens en het Scholenplan voor basisschoolkinderen uit Rotterdam.

Share

Kralingse Bos & Plas

Barbecueën bij het strandbad, naar kinderboerderij De Kraal, een rondje rennen om plas: er is geen Rotterdammer die niet geniet van het Kralingse Bos.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 21 juni 2018, 10:00-21:00
  • 22 juni 2018, 11:30-21:30
  • 23 juni 2018, 11:00-22:00
  • 24 juni 2018, 09:00-17:00

Meer in Kralingse Bos & Plas

t/m 23 juli 2018
Reggae Rotterdam

Reggae Rotterdam

De tweede editie van het enige Rotterdamse open air reggae festival. Dit jaar in het Kralingse Bos.

Highlights, Hoogtepunt, Muziekfestival
t/m 26 augustus 2019
EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

Er zal in 2019 geen regulier CHIO Rotterdam gehouden worden. In plaats daar van reist de internationale hippische top in augustus af naar het Kralingse Bos in Rotterdam voor de EK’s.

Highlights, Sportevenement

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie