Chabot van Rotterdam

27 november 2018 t/m 3 maart 2019

Tentoonstelling, Toptentoonstellingen

Dit is het moment om aandacht te besteden aan het werk van de inspirerende kunstenaar Henk Chabot (1894-1949). Centraal staan de topstukken uit eigen collectie waaronder diverse schilderijen, beelden en tekeningen.  

Chabot Museum

Het Chabot museum is een intiem museum met een gevarieerd internationaal tentoonstellingsprogramma. Het Chabot Museum beheert één van de belangrijkste collecties van schilder en beeldhouwer Henk Chabot (1894-1949), een Nederlandse expressionist. Als schilder van boeren en tuinders, van het Hollandse landschap en in de oorlogsjaren van vluchtelingen en onderduikers, heeft Chabot een eigen plaats binnen de Nederlandse moderne kunst.Het museum is gevestigd in de monumentale witte villa uit 193...

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€7, 50 , gratis Rotterdampas/Musuemkaart

Meer in Chabot Museum

t/m 18 maart 2019
Met Chabot naar Van Nelle

Met Chabot naar Van Nelle

Bezoek de Van Nellefabriek met een gids en kom alles te weten over dit UNESCO Werelderfgoed.

t/m 2 september 2019
Branding Rotterdam

Branding Rotterdam

In het kader van het jubileumjaar Bauhaus 100, wordt de internationale avant-garde in Rotterdam versterkt belicht vanuit kunstenaarsvereniging De Branding, in schilderijen, beelden, tekeningen en grafiek.

Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie