Blijdorp Winter Festival

1 december 2018

Dance, Dancefestival, Highlights

Verwacht stages met house, techno en hiphop, kunst en foodstands in een iconisch Rotterdams gebouw. Hier stap je zo een andere wereld binnen.

Programma
De winterse aankleding, visuals en het uitgebreide food court maken de Van Nelle Fabriek een sfeervol festivalterrein. Afgelopen jaar waren de artiesten verspreid over drie podia: de Tabacco Factory (house en techno), Yardbird (hiphop) en Live. Het programma is een mix van lokale helden en internationale headliners. In 2017 kon je onder anderen Rod Malmok, Murlo, Bad Gyal, Agoria en FS Green op de podia verwachten. Check voor meer informatie en de laatste updates de website of facebookpagina van het festival.

Share

Van Nelle Fabriek

De voormalige Van Nellefabriek geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland en werd als zodanig in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed verklaard. De fabriek, ontworpen door Brinkman & van der Vlugt, is een schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen en gebouwd tussen 1927 en 1930. In het ingenieuze gebouw moesten alle faciliteiten voor werknemers voorhanden zijn en het gebouw moest volledig boven de grond staan om licht, lucht en ruimte te creëren.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 01 december 2018, 13:00-01:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€37, 50

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie