Black Denim Fest: Discharge + Skitsystem + Martyrdöd

19 januari 2020

Festivals, Pop / Rock

Voor het derde jaar op rij zal Black Denim Fest de extremere uithoeken van de punk bij elkaar brengen. Of het nu gaat om D-beat, hardcore, grind of crust; een band die onmetelijk veel invloed heeft gehad op al die stijlen is Discharge, dus daarmee hebben we de ideale afsluiter van deze editie in huis.

Discharge is aan een derde leven begonnen sinds Broken Bones-zanger Jeff Janiak bij de D-beatpioniers uit Stoke-on-Trent aansloot. Het meest recente album ‘End Of Days’ had zo na de mijlpaal ‘Hear Nothing See Nothing Say Nothing’ uit 1982 kunnen verschijnen, en dat zegt genoeg. Het einde der tijden krijgt weer een rotschop

Baroeg

Baroeg is hét Rotterdamse poppodium dat zich richt op harde en alternatieve muziek. Met meer dan 30 jaar ervaring in stijlen als metal, punk, rock, gothic, hardrock en industrial is Baroeg dé thuisbasis voor de underground muziekliefhebber.

Specifieke openingstijden

  • 19 januari 2020, 14:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€17, 00

Meer in Baroeg

t/m 24 februari 2020
In The Grip Of Winter lll

In The Grip Of Winter lll

Met Archgoat + Entrails + Pentacle + Bütcher + Ceremony + Doodswens.

Festivals, Pop / Rock
t/m 15 maart 2020
Mondo Generator

Mondo Generator

Dit drietal uit LA speelt een dampende combinatie van vette rock en knallende punk.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie