Art Rotterdam

7, 8, 9, 10 februari

Art Rotterdam Week, Cultureel festival, Highlights

Art Rotterdam is de spil van de Art Rotterdam Week en viert deze editie haar 20-jarig bestaan. Voor deze jubileumeditie heeft de beurs haar gevarieerde model gericht op jonge kunst aangescherpt en plaatst ze de samenwerking centraal. In een meer intieme sfeer is er meer focus op verbinding tussen nationale en internationale galeries. Vier dagen lang vormt de Van Nellefabriek het decor voor de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst.

Now/Forever

Nieuw is de presentatie van Now/Forever, samengesteld door Hester Alberdingk Thijm, directeur AkzoNobel Art Foundation. Tevens kent de New Art Section een vernieuwde, tailormade architectuur en is samengesteld door curator Tiago de Abreu Pinto.

Pendelbus

Voor de ingang van de beurs staan weer de Art Rotterdam Week-pendelbussen; deze brengen je gratis naar de verschillende hoogtepunten in het Museumpark, het Vierhavensgebied en de Kop van Zuid.

Share

Van Nelle Fabriek

De voormalige Van Nellefabriek geldt als het voornaamste industriƫle monument in Nederland en werd als zodanig in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed verklaard. De fabriek, ontworpen door Brinkman & van der Vlugt, is een schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen en gebouwd tussen 1927 en 1930. In het ingenieuze gebouw moesten alle faciliteiten voor werknemers voorhanden zijn en het gebouw moest volledig boven de grond staan om licht, lucht en ruimte te creƫren.

Specifieke openingstijden

  • 7 februari 2019, 11:00-19:00
  • 8 februari 2019, 11:00-19:00
  • 9 februari 2019, 11:00-19:00
  • 10 februari 2019, 11:00-19:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie