Architecture Filmfestival Rotterdam

10 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018

Film, Filmfestival, Highlights

Het Architectuur Filmfestival Rotterdam onderzoekt in zijn tiende editie met het thema Building Happiness hoe de neveneffecten van het gelukstreven juist als uitdaging kunnen gelden voor een betere en duurzame wereld. Hoe staat het ervoor met de circulaire economie en het bouwen van een klimaat neutrale stad? Welke scenario’s zijn er te bedenken voor een sociaal gelijkwaardige samenleving en welke rol spelen filmmakers, ontwerpers, planners, wetenschappers en politici hierin?

Tiende editie
Het Architectuur Filmfestival Rotterdam viert dit jaar haar tienjarig jubileum. In het programma daarom een uitgebreide terugblik op de meest memorabele films uit de geschiedenis van het festival, in een retrospectieve reeks samengesteld door bezoekers van AFFR. Het programma voor 2018 is nog niet bekend.

Share

LantarenVenster

LantarenVenster kent een rijke historie sinds 1949 als theater voor film, dans, theater en muziek aan de Gouvernestraat in Rotterdam. In oktober 2010 opende LantarenVenster haar deuren op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, in het lichte en ruimtelijke gebouw New Orleans. De focus ligt sindsdien op film en (jazz)muziek.

Specifieke openingstijden

  • 10 oktober 2018
  • 11 oktober 2018
  • 12 oktober 2018
  • 13 oktober 2018
  • 14 oktober 2018

Meer in LantarenVenster

t/m 02 september 2018
Mary Halvorson Quartet

Mary Halvorson Quartet

Mary Halvorson is een vooruitstrevend gitariste en houdt zich niet aan de grenzen van een genre.

t/m 13 september 2018
Chuck Prophet

Chuck Prophet

Voor fans van: Big Star, The Dream Syndicate, Nick Lowe.

Pop / Rock
t/m 14 september 2018
The Wood Brothers

The Wood Brothers

Driestemmig vocale harmonie├źn, met jazz en blues ge├»nspireerde composities.

Jazz / Wereld

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie