ABN AMRO World Tennis Tournament 2018

12 februari 2018 t/m 18 februari 2018

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement

Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van 12 t/m 18 februari 2018 voor de 45e keer plaats.
Het toernooi kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis mogen begroeten in Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Bezoek op het toernooi ook Shops & Bites dat een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein kent. En loop binnen op Sports Plaza, een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvorm en beoefend kunnen worden. Hier zijn ook de trainingen van de toppers te bekijken en wordt van dinsdag tot en met zaterdag het 9e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al ruim 45 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

€22.00,- Volwassenen

Prijstoelichting

€26, 00

Meer in Rotterdam Ahoy

t/m 03 juni 2018
The Flying Dutch

The Flying Dutch

Tien van Nederlands beste dj’s komen op één dag samen op het grootste outdoor dance festival!

Dance, Muziekfestival, Pop / Rock
t/m 16 juli 2018
NN North Sea Jazz Festival 2018

NN North Sea Jazz Festival 2018

Drie dagen lang trakteren wereldsterren én nieuw talent het publiek op geweldige muzikale performances. Onder anderen Nile Rodgers & CHIC, Earth Wind & Fire, Gregory Porter en Khalid treden dit jaar op.

Highlights, Muziekfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie