ABN AMRO World Tennis Tournament 2019

11 februari 2019 t/m 17 februari 2019

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement

Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van 11 t/m 17 februari 2019 voor de 46e keer plaats.
Het toernooi kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis mogen begroeten in Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Bezoek op het toernooi ook Shops & Bites dat een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein kent. En loop binnen op Sports Plaza, een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvorm en beoefend kunnen worden. Hier zijn ook de trainingen van de toppers te bekijken en wordt van dinsdag tot en met zaterdag het 9e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

Share

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al ruim 45 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Specifieke openingstijden

  • 11 februari 2019
  • 12 februari 2019
  • 13 februari 2019
  • 14 februari 2019
  • 15 februari 2019
  • 16 februari 2019
  • 17 februari 2019

Meer in Rotterdam Ahoy

t/m 31 december 2018
Kerstcircus Ahoy 2018

Kerstcircus Ahoy 2018

Door de unieke en steeds wisselende samenstelling van artiesten is Kerstcircus Ahoy elk jaar weer verrassend. Al eerder werd de ongeëvenaarde Hongaarse Post van Florian en Kevin Richter, de pole-act van African Dream Troupe, clown Don Christian en de teckelact van Diana Vediashkina aangekondigd.

Festivals, Highlights, Hoogtepunt
t/m 9 januari 2019
Wooning Zesdaagse Van Rotterdam

Wooning Zesdaagse Van Rotterdam

Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is dit indoor wielerstrijd.

Sportevenement
t/m 27 januari 2019
De Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE!

Bekende artiesten zingen samen elkaars hits. Inmiddels al voor de 21e keer.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie