2001: A Space Odyssey (1968) 50th anniversary

31 mei & 1, 3 juni

Film

“I’m afraid. I’m afraid, Dave. Dave, my mind is going. I can feel it. I can feel it. My mind is going.” De moeder der existentialistische sci-fi’s keert 50 jaar na haar première terug in de bioscoop. De digitale restauratie van Stanley Kubrick’s “ultimate trip” werd overzien door Christopher Nolan (Inception, Interstellar) en zal na zijn première op Festival de Cannes vanaf donderdag 31 mei in KINO1 draaien.

2001: A Space Odyssey is Stanley Kubrick’s schitterende, met een Oscar®** bekroonde prestatie, een meeslepend drama van mens tegen machine, een verbijsterende versmelting van muziek en beweging.

KINO

KINO is een nieuw filmtheater in het centrum van Rotterdam met maar liefst vier filmzalen. KINO vertoont kwaliteitsfilms, met een wisselend aanbod van arthouse tot blockbusters, van shorts tot klassiekers. Naast film kijken, kun je er van de vroege middag tot de late avond eten, drinken, borrelen en werken. Maar de multifunctionele ruimte kan ook worden ingericht voor lezingen, tentoonstellingen, muziekoptredens en festivals. De bar en het restaurant van KINO staan voor no-nonsense kwaliteit en ...

Specifieke openingstijden

  • 31 mei 2018, 21:00-00:00
  • 01 juni 2018, 21:00-00:00
  • 03 juni 2018, 19:00-22:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€10, 00

Meer in KINO

t/m 26 april 2018
Movies That Matter On Tour: Beauty and the Dogs

Movies That Matter On Tour: Beauty and the Dogs

Tijdens een studentenfeest in Tunis ontmoet Mariam de mysterieuze Youssef. Als ze samen het feest verlaten, begint er een lange nacht waarin Mariam zal moeten vechten voor haar rechten en waardigheid in een corrupt systeem.

Film
t/m 29 april 2018
Face Value - Face/Off

Face Value - Face/Off

Aan de hand van vijf films worden de thema’s identiteit, schoonheid en uiterlijk onderzocht.

Film
t/m 03 mei 2018
IFFR KINO #15: Bridgend

IFFR KINO #15: Bridgend

Dit keer de IFFR film Bridgend van de Deense filmmaker Jeppe Rønde, over een zelfmoordgolf onder jongeren in een klein stadje in Wales.

Film

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie